Mineral Care

GCFY-Mineral-CareMineral Care is een product uit de Dode Zee, dat de huid helpt om op een natuurlijke manier te hydrateren en te verzorgen. Een pure en geconcentreerde samenstelling van mineralen en zouten uit de Dode Zee, die wereldwijd bekend staan om zijn geneeskrachtige werking.

De producten voeden en herstellen de vitaliteit van de huid en tegelijkertijd vertragen zij de tekenen van het ouder worden. Deze evenwichtige formulering van mineralen zoals onder andere magnesium, kalium, natrium en zink is zorgvuldig vermengd met het unieke zeewier complex polymarine. Dit extract, verkregen uit drie soorten zeewier, is een essentieel leverancier van mineralen en eiwitten voor vochtinbreng in de bovenste lagen van de huid en helpt om de eerste tekenen van het ouder worden te bestrijden.

Mineral Care is hypoallergeen, parabeen vrij en dierproefvrij. Gezichtsbehandelingen zijn onmisbaar voor een stralende en gezonde huid.

Ester C fruitzuurpeeling

Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. Het is een massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.

Hoe werkt een Ester C fruitzuurpeeling? Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

De behandeling is uitermate geschikt bij:

Anti-aging
Littekenbehandeling
Bestrijding van cellulitus (panniculose)

Good Care For You biedt u diverse gezichtsbehandelingen aan en verkoopt producten van Mineral Care.

  • Mineral-Care-Hydra-Daycream

    Xminerals Hydra Day Cream
  • mineral-care-hydra-balance-gel

    Hydra Balance Gel
  • Mineral-Care-just-minerals-day-cream

    Just Mineral Day Cream

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak

Contact

Spoorsingel 95-97
(Marlo Center)
1947 LC Beverwijk
Telefoon: 06 52 52 06 01
E-mail: info@goodcareforyou.nl