Neoderma

Neoderma chinese kruidenpeelingVoor de probleemhuid en huidverjonging

De Neoderma Biopeeling en de andere Neoderma producten zijn gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid.
De biopeeling is ontwikkeld door een dermatoloog / kosmetoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd door speciaal daarvoor geschoolde schoonheidsspecialisten. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief.

 

De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden

Chinese kruiden van de familie fytoplankton (algen), melisse, peperita extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een crèmemasker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon. Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt de klant meestal een prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar. Bij de behandeling van acné kan zich puistjes voordoen, één tot enkele dagen na de behandeling. De behandeling kan eindeloos worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid de vierde dag na de behandeling droog en strak aan.

De behandeling werkt nog 10 dagen in de huid door

De peeling stimuleert de celdeling waardoor u binnen 10 dagen een frisse, nieuwe opperhuid krijgt. Normaal duurt dit proces tussen de 24 en 28 dagen.

Toepassing

Omdat de Neoderma Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt de productie van collageen en elastine (die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd. Werkt dus zogezegd van binnen naar buiten en niet zoals vrijwel alle andere peelings van buitenaf (huidverdunnend). De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid. Toepasbaar als eenmalige behandeling bij of in plaats van een schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of als kuur (3 maal binnen 3 weken).

In geval van een gevoelige huid echter eenmaal per week, tot het gewenst resultaat is bereikt. Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren adviseren wij elk uur een glas water te drinken. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd. Uniek is dat met de peeling 3 à 4 huidproblemen in één keer behandeld worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. U kunt gewoon in de zon mét de Neoderma Blue Blood Sun Block (waterproof en make-up kan eroverheen).

Na de behandeling is het beter gedurende één week niet te zonnen, wegens het gevaar voor uitdroging van de huid. Tijdens en tot minimaal 10 dagen na afloop van een kuur, mogen alleen Neoderma huidverzorgingsproducten gebruikt worden. Zij ondersteunen de behandeling en dienen (circa 6 weken) als huidverzorgingsproducten. Het effect van de behandeling wordt daardoor namelijk versterkt, vooral door de perfluorocarbon, dit ingrediënt trekt zuurstof aan in de huid waardoor hij rimpels verminderd, de algehele structuur van de huid verzacht en het opname vermogen van de huid verhoogt. Neoderma heeft vochtregulerende, verjongende, ontstekingsremmende en regenererende werking.

Klik hier voor een overzicht van alle Neoderma gezichtsbehandelingen.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak

Contact

Spoorsingel 95-97
(Marlo Center)
1947 LC Beverwijk
Telefoon: 06 52 52 06 01
E-mail: info@goodcareforyou.nl