Décaar

Voor de probleemhuid en huidverjonging

De Bio-Peeling / Algae kruidenpeeling – de unieke biologische peeling van Décaar – is ontwikkeld door een derma- en kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën.

Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven na de behandeling en u kunt zich gewoon opmaken. De Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

De Décaar Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door. De Bio-Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

 

De Bio-Peeling pakt huidproblemen aan zoals:

·       Acne & vette huid

·       Overmatige pigmentatie & levervlekken

·       Couperose

·       Littekens, grove poriën & striae

·       Rimpels & preventieve werking

De behandeling werkt nog 10 dagen in de huid door

De Bio-Peeling werkt ‘van binnen naar buiten’ en dat proces duurt na de behandeling nog 10 dagen. Na de behandeling wordt ook geadviseerd om zeker niet onder de zonnebank te gaan, veel water te drinken, een spf 30 te smeren en de huid goed verzorgen.

Omdat de Décaar Bio-Peeling beschouwt kan worden als een therapie, is voor de ondersteuning van de behandeling het gebruik van Décaar huidverzorging producten thuis noodzakelijk. De ingrediënten van deze huidverzorgingsproducten ondersteunen namelijk de werking van de Bio-Peeling zelf.

 

Breath of Life oxyen treatment

Het Décaar Breath of Life programma is ontwikkeld voor elk huidtype met tekenen van veroudering, vermoeidheid of gebrek aan vitaliteit en levenslust. De kracht

ige, zuurstofverrijkende Décaar Breath of life behandeling verbeterd de elasticiteit, normaliseert de huidfuncties en stimuleert de immuniteit. De huid krijgt weer zijn gezonde uitstraling en kleur terug!

Tekenen van ‘Vermoeidheid en zuurstoftekort’ veroorzaakt door de invloeden van ongunstige factoren van het milieu, stress en chronisch somatische ziekten worden bestreden. Het wordt ook aanbevolen als ondersteunende behandeling na een kuur van de Décaar Algae peeling.

Een op perfluorcarbon, algen, vitaminen en spoorelementen gebaseerde behandeling met een algehele en vochtherstellende anti-aging werking. Speciaal ontwikkeld voor het gezicht, hals en decolleté. 

Voor het aanzetten tot herstel van de huid

Breath of life oxygen treatment verbetert uw huidconditie door:

·       De huidlagen voorzien van zuurstof

·       Hydrateren en de vochtbalans herstellen

·       Metabolisme van de huid stimuleren

·       Aanzetten tot herstel van beschadigde huidcellen en de celdeling activeren

·       Collageensynthese initiëren

·       Bied bescherming tegen vrije radicalen

·       Het immuunsysteem van de huid verbeteren

De hoge percentages perfluorcarbon in de Breath of life oxygen producten ondersteunen het huidherstel dusdanig intensief dat uit klinisch onderzoek is gebleken dat zelfs derdegraads brandwonden tot 30% vlugger genezen wanneer deze worden ondersteund door producten die perfluor carbon bevatten.

Actieve ingrediënten gewonnen uit Zeewier; Polysachariden en Phyto-squalane gecombineerd met kruidenextracten en vitamines zorgen ervoor dat de huid zijn vocht beter vast kan houden. Voor een essentiële vochtbalans van de huid, en het bestrijden van fijne lijntjes en rimpels.

Toepasbaar als enkele behandeling of intensieve kuur.

Te combineren met de Décaar Algea peeling regimen met daarnaast aangepaste Décaar reinigingsproducten en de Décaar oxygen lijn bestaande uit:

·       Oxyen gel

·       Oxyen serum

·       Oxyen mask

·       Oxyen scrub

·       Oxyen 24H cream

·       Oxyen suncream of BB cream

 

Renaissance treatment

Dé behandeling die zorgt voor een complete wedergeboorte van de huid.

De Renaissance treatment is een schoonheidsbehandeling die door de DÉCAAR huidspecialist volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

Renaissance is het Franse woord voor ‘wedergeboorte’, en dat is ook letterlijk wat deze behandeling met de huid doet. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. De treatment kan in sterkte worden aangepast, door te kiezen voor een zelfverwarmend masker waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen.

De boosters die tijdens de treatment worden gebruikt en onderling gemengd kunnen worden zijn:

✓ Line Booster peptide (minimaliseren van rimpels).
✓ Rise up Booster peptide (lifting en versteviging van contouren).
✓ Bio-placenta Booster peptide (gesynthetiseerde groeifactoren voor huidverjonging, verbeteren van de elasticiteit en hydratatie).
✓ Illumination Vitamine C (pigmentvlekken voorkomen en verminderen, ontstekingen zoals acne tegengaan).

Klik hier voor een overzicht van alle Décaar gezichtsbehandelingen.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak

Contact

Spoorsingel 95-97
(Marlo Center)
1947 LC Beverwijk
Telefoon: 06 52 52 06 01
E-mail: info@goodcareforyou.nl