Mineral Care

GCFY-Mineral-Care

Mineral Care is een product uit de Dode Zee, dat de huid helpt om op een natuurlijke manier te hydrateren en te verzorgen. Een pure en geconcentreerde samenstelling van mineralen en zouten uit de Dode Zee, die wereldwijd bekend staan om zijn geneeskrachtige werking.

De producten voeden en herstellen de vitaliteit van de huid en tegelijkertijd vertragen zij de tekenen van het ouder worden. Deze evenwichtige formulering van mineralen zoals onder andere magnesium, kalium, natrium en zink is zorgvuldig vermengd met het unieke zeewier complex polymarine. Dit extract, verkregen uit drie soorten zeewier, is een essentieel leverancier van mineralen en eiwitten voor vochtinbreng in de bovenste lagen van de huid en helpt om de eerste tekenen van het ouder worden te bestrijden.

Mineral Care is hypoallergeen, parabeen vrij en dierproefvrij. Gezichtsbehandelingen zijn onmisbaar voor een stralende en gezonde huid.

 

Ester C fruitzuurpeeling behandeling

Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. Het is een massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.

Hoe werkt een Ester C fruitzuurpeeling? Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

Met deze 3 verschillende peelings ga je effectief de strijd aan tegen huidveroudering, hyperpigmentatie en onzuiverheden. De peelings zijn ook geschikt voor de gevoelige en de gekleurde huid. De pH-waarde van de peelings is 2,5 – 3,5.

Het Ester C programma bestaat uit 3 verschillende peelings op basis van Vitamine C en is inzetbaar bij:

 • (acne) littekens
 • Anti-aging
 • Hyperpigmentatie
 • Gevoelige huid
 • Onzuivere/vette huid
 • Grove poriën
 • Droge huid
 • Gekleurde huid

3 verschillende peelings:

15% Mandelic Peel
Deze peeling, gecombineerd met amandelzuur verbetert de structuur en werking van de huid. Met name geschikt voor een anti-aging behandeling en de gevoelige en donkere huid.

Mandelic & Salicylic Peel
Deze peeling is gecombineerd met amandelzuur en salicylzuur en met name geschikt om hyperpigmentatie te verminderen.

Cocktail Mandelic Peel -all skin
Deze peeling bevat fruitzuren, een combinatie van amandelzuur en Alfa Hydroxy Acid. Het bevordert de structuur en de werking van de huid. Geschikt voor alle huidtypen.

De Ester C fruitzuur behandeling bestaat onderander uit.

Daily Rice Exfoliator:
Een fijn poeder, gecombineerd met microdeeltjes rijst en graankorrels. Bevat vitamine C-derivaten (wateroplosbare vitaminen die niet in het menselijk lichaam kunnen worden aangemaakt) en bekend om hun werking tegen vrije radicalen. Dit product wordt geactiveerd nadat het met water in aanraking is gekomen en wordt gebruikt als een peeling voor het reinigen van het gelaat, zonder irritatie of roodheid.

Neutralizer – Glycopure neutralizer
De neutralizer stopt de actieve werking van de Acids in de peeling, verandert deze in hydratants en brengt de PH-waarde van de huid weer in balans.

Restoration mask
Ester C Restoration Mask combineert vitamine C met amandelzuur, werkt huid verbeterend, vernieuwend en reparerend.  Amandelzuur verhoogt de activiteit van de vitamine. De gecombineerde formulering is geschikt voor alle huidtypen, de anti-aging, de donkere, de gevoelige huid en na de behandeling met de fruitzuren.

Day Moisturizer SPF 20
Het is noodzakelijk om een goede bescherming te gebruiken na een peeling. De Ester C Day Moisturizer SPF 20 beschermt tegen UVA – UVB-straling en vrije radicalen. Geconcentreerd amandelzuur met vitamine C, allantoïne en Aloë Vera verbeteren en herstellen de huid. De gecombineerde formule is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid.

 

Nutri peptide behandeling

Technologische en natuurlijke ingrediënten worden gecombineert voor snelle en optimale resultaten op het gebied van anti-aging.

Door de jaren heen neemt de energie van de cellen (ATP) die nodig is om de natuurlijke structuur van de huid te ondersteunen aanzienlijk af. Als gevolg hiervan verliest de huid geleidelijk zijn vermogen om het verouderingsproces te vertragen wat leidt tot rimpels, uitdroging en een ruwere structuur.Vandaag de dag is het duidelijk dat er een directe verbinding bestaat tussen het onderhouden van het regeneratieve proces van de cellen (fibroblasten) en een gladde, stevig uitziende huid. De Nutri peptide behandeling speelt hier op in.

Nutri peptide is effectief inzetbaar bij: droge huid, verminderde huidelasticiteit, fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie, stevigheidsverlies en doffe huid.

Vernieuwing van binnenuit

Nutri peptide combineert natuurlijke ingrediënten met de meest geavanceerde biotechnologische ingrediënten. Hun innovatieve, laagmoleculaire componenten worden in de huid verwerkt en bevorderen en stimuleren de vernieuwing van de huid en de processen voor het natuurlijk functioneren.

X50 Photoglow
Het belangrijkste actieve bestanddeel van Nutri Peptide is de X50 Photoglow, een capsule van slechts 220 nanometer (INCI: Lactic Acid/ Glycolic Acid Copolymer, Chlorella Vulgaris Extrakt, Phenylpropanol, Polyvinyl Alcohol, Heptapeptide-15 Palmitate). Deze capsule is omhuld in een polymere schaal met verbindende peptiden. De peptiden herkennen de receptoren op de huidcellen (fibroblasten), verbinden ze en laten het actieve ingrediënt in elke capsule oplossen in de cellen.

Een energieinjectie voor de huid

De X50 Photoglow als cosmetische drone werkt volgens het principe van fotomodulatie. Fotomodulatie bestaat uit het gebruik van lichtstralen als energiebron voor de behandeling van de huid. De energie wordt geactiveerd in de huidlagen en initieert de processen die de functies en het uiterlijk van de huid verbeteren. Een ware energieinjectie voor de huid.

Andere belangrijke actieve anti-aging werkstoffen zijn onder meer:

Een natuurlijk, zacht, ingrediënt. Wordt snel opgenomen, voorkomt verdamping van natuurlijk vocht verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid, verzacht en behandelt rimpels en versterkt de natuurlijke barrières van de huid.

Hentowhite: Gebaseerd op een Resorcinol-derivaat. Een factor in het verminderen van melanineproductie en het verhelderen van bestaande pigmentvlekken, zonder de huid te irriteren.

Sabiwhite: Een innovatief verlichtingscomplex dat rechtstreeks op het tyrosine-enzym wordt geactiveerd. Dit enzym is verantwoordelijk voor de aanmaak van donkere melanine in de melanocytcellen in de dermis-laag.

Rendens’In: Extract van de guggulplant. Verhoogt het natuurlijke gehalte aan hyaluronzuur in de huid en voorkomt de vorming van rimpels als gevolg van uitdroging. Vult rimpels van binnenuit op voor een gladdere, meer uniforme look.

Hyaluronzuur: Een prachtige bron van hydratatie vanwege zijn vermogen om 1000 keer zijn eigen gewicht in water te adsorberen.

Een Nutri peptide behandeling bevordert het gladde, gezonde en levendige uiterlijk van de huid en dankzij de unieke toedieningsmethode biedt het maximale behandelingsresultaten in een minimum van tijd.

Innovatieve ingrediënten met een laag moleculair gewicht werken synergetisch samen met natuurlijke processen en creëren huidactiviteit in alle huidlagen waardoor jouw huid weer gaat stralen van binnenuit.

 • Dermatalogisch getest
 • Klinisch getest
 • Actieve ingrediënten
 • Paraben-vrij
 • SLS-vrij
 • 100% anti-allergene geurstoffen

 

CARBOXY CO2 behandeling

De exclusieve CITY NAP-product lijn in combinatie met Carboxy CO2 zorgt voor een uitgebreide, ultramoderne huidverzorgingsoplossing. Carboxy Therapy wordt beschouwd als een van de meest effectieve en veilige behandelingen in de moderne professionele esthetiek.

Zoals veel van deze behandelingen, is ook deze methode afkomstig uit het medische veld. Carboxy staat voor kooldioxide, een zuurstofbehandeling:. De nieuwste toepassing kooldioxide is een revolutionair masker om de huid jonger te maken en van zuurstof te voorzien.

Wanneer de huid te weinig zuurstof heeft, kunnen de cellen niet functioneren. Dit betekent dat de huid minder snel herstelt (van bijv.-zonschade) en er minder nieuwe cellen aangemaakt worden. Hierdoor is de huid onvoldoende beschermd tegen interne en externe schadelijke invloeden. Door de huid te voorzien van zuurstof, gaan de huidfuncties beter werken. Zo is de huid beter beschermd en heeft het een betere doorbloeding. Een goede doorbloeding zorgt op haar beurt weer voor meer toevoer van voedingsstoffen naar de huid.

Zuurstof houdt de huid jong. Het zorgt ervoor dat collageen en elastische vezels worden aangemaakt en laat de huid weer stralen.

De actieve ingrediënten: kalmeren roodheid, verminderen tekenen van veroudering en brengen de productie van talg in evenwicht terwijl ze de huid voeden en hydrateren.

Voor welke huidproblemen is de Carboxy therapie zeer geschikt:

 • Vale teint en een vermoeide doffe huid
 • Slappe gezichtscontouren
 • Rimpels en lijnen
 • Droge huid
 • Donkere kringen en wallen
 • Grove poriën

Good Care For You biedt u diverse gezichtsbehandelingen aan en verkoopt producten van Mineral Care & GIGI.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak

Contact

Spoorsingel 95-97
(Marlo Center)
1947 LC Beverwijk
Telefoon: 06 52 52 06 01
E-mail: info@goodcareforyou.nl