Mineral Care

GCFY-Mineral-CareMineral Care is een product uit de Dode Zee, dat de huid helpt om op een natuurlijke manier te hydrateren en te verzorgen. Een pure en geconcentreerde samenstelling van mineralen en zouten uit de Dode Zee, die wereldwijd bekend staan om zijn geneeskrachtige werking.

De producten voeden en herstellen de vitaliteit van de huid en tegelijkertijd vertragen zij de tekenen van het ouder worden. Deze evenwichtige formulering van mineralen zoals onder andere magnesium, kalium, natrium en zink is zorgvuldig vermengd met het unieke zeewier complex polymarine. Dit extract, verkregen uit drie soorten zeewier, is een essentieel leverancier van mineralen en eiwitten voor vochtinbreng in de bovenste lagen van de huid en helpt om de eerste tekenen van het ouder worden te bestrijden.

Mineral Care is hypoallergeen, parabeen vrij en dierproefvrij. Gezichtsbehandelingen zijn onmisbaar voor een stralende en gezonde huid.

Ester C fruitzuurpeeling

Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. Het is een massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.

Hoe werkt een Ester C fruitzuurpeeling? Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

Met deze 3 verschillende peelings ga je effectief de strijd aan tegen huidveroudering, hyperpigmentatie en onzuiverheden. De peelings zijn ook geschikt voor de gevoelige en de gekleurde huid. De pH-waarde van de peelings is 2,5 – 3,5.

Het Ester C programma bestaat uit 3 verschillende peelings op basis van Vitamine C en is inzetbaar bij:

 • (acne) littekens
 • Anti-aging
 • Hyperpigmentatie
 • Gevoelige huid
 • Onzuivere/vette huid
 • Grove poriën
 • Droge huid
 • Gekleurde huid

3 verschillende peelings:

15% Mandelic Peel
Deze peeling, gecombineerd met amandelzuur verbetert de structuur en werking van de huid. Met name geschikt voor een anti-aging behandeling en de gevoelige en donkere huid.

Mandelic & Salicylic Peel
Deze peeling is gecombineerd met amandelzuur en salicylzuur en met name geschikt om hyperpigmentatie te verminderen.

Cocktail Mandelic Peel -all skin
Deze peeling bevat fruitzuren, een combinatie van amandelzuur en Alfa Hydroxy Acid. Het bevordert de structuur en de werking van de huid. Geschikt voor alle huidtypen.

De Ester C fruitzuur behandeling bestaat onderander uit.

Daily Rice Exfoliator:
Een fijn poeder, gecombineerd met microdeeltjes rijst en graankorrels. Bevat vitamine C-derivaten (wateroplosbare vitaminen die niet in het menselijk lichaam kunnen worden aangemaakt) en bekend om hun werking tegen vrije radicalen. Dit product wordt geactiveerd nadat het met water in aanraking is gekomen en wordt gebruikt als een peeling voor het reinigen van het gelaat, zonder irritatie of roodheid.

Neutralizer – Glycopure neutralizer
De neutralizer stopt de actieve werking van de Acids in de peeling, verandert deze in hydratants en brengt de PH-waarde van de huid weer in balans.

Restoration mask
Ester C Restoration Mask combineert vitamine C met amandelzuur, werkt huid verbeterend, vernieuwend en reparerend.  Amandelzuur verhoogt de activiteit van de vitamine. De gecombineerde formulering is geschikt voor alle huidtypen, de anti-aging, de donkere, de gevoelige huid en na de behandeling met de fruitzuren.

Day Moisturizer SPF 20
Het is noodzakelijk om een goede bescherming te gebruiken na een peeling. De Ester C Day Moisturizer SPF 20 beschermt tegen UVA – UVB-straling en vrije radicalen. Geconcentreerd amandelzuur met vitamine C, allantoïne en Aloë Vera verbeteren en herstellen de huid. De gecombineerde formule is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid.

Good Care For You biedt u diverse gezichtsbehandelingen aan en verkoopt producten van Mineral Care.

 • Mineral-Care-Hydra-Daycream

  Xminerals Hydra Day Cream
 • mineral-care-hydra-balance-gel

  Hydra Balance Gel
 • Mineral-Care-just-minerals-day-cream

  Just Mineral Day Cream

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak

Contact

Spoorsingel 95-97
(Marlo Center)
1947 LC Beverwijk
Telefoon: 06 52 52 06 01
E-mail: info@goodcareforyou.nl